TOT EL QUE PODEM FER PER TU

Tractaments dentals

odontopediatria a Tarragona
L’odontopediatria és la part de l’odontologia conservadora dirigida als nens de forma integral, l’objectiu és conservar les dents de llet, que són importants per mantenir l’espai necessari per les dents definitives, adquirir bons hàbits higiènics, en definitiva per dotar als nens d’una salut oral adequada per al seu bon desenvolupament.
L’odontologia restauradora ens permet restablir els paràmetres de salut, funció i estètica en els pacients que per causes diverses: bruxisme, pèrdua de dents, càries, accidents… han sofert una pèrdua d’aquest equilibri en la seva salut oral.

La nostra constant actualització assistint a cursos i seminaris tant a nivell nacional com internacional ens permet realitzar diagnòstics i tractaments al més alt nivell.

Plantegem un enfocament global, valorem l’edat de salut de la seva boca i establim un pla de tractament i manteniment per aconseguir una boca sana estèticament i funcional. Utilitzem els mètodes més moderns; implantologia, odontologia adhesiva, ceràmica sense metall, pròtesi fixa i removible, pròtesis complete.
ortodoncia Ta arragona
És l’especialitat de l’odontologia que té com a funció corregir la malposició i irregularitats dentals tant en adults com en nens. La correcta posició de les dents és important tant a nivell estètic com funcional. L’estudi i l’exhaustiu examen clínic mitjançant models dentals, fotografies facials i radiografies ens permeten realitzar un pla de tractament personalitzat.

Segons la valoració de cada cas els tractaments d’ortodòncia poden ser d’aparatologia fixa o removible. Utlitzem les tènciques més atuals i modernes com el sistema Damon per aconseguir millors resultats reduint el temps de tractament.
La zona quirúrgica de la nostra clínica està dotada dels elements necessaris per poder realitzar cirurgies d’alt nivell amb tècniques de precisió i garanties d’esterilitat i assèpsia.

Tractament com ara l’extracció de queixals del seny complexos, les fenestracions per recol·locar canins, frenectomies, allargaments de corona, regeneració òssia, injerts, aixecament de sinus, implants osteointegrats són realitzats pel nostre equip quirúrgic de manera habitual.

Realitzem tractaments d’implants amb càrrega immediata, proporcionant al pacient la possibilitat de mantenir la seva estètica i funció mínimament alterada, tant per implants unitaris com per rehabilitacions orals completes.

Podem oferir tècniques de sedació supervisades per anestessista, per tal de realitzar intervencions quirúrgiques amb menys component estressant per al pacient.
endodoncia a Tarragona
És la part de l’odontologia que es dedica a conservar i tractar les patologies de la vitalitat de la dent, del nervi, per conservar la seva funcionalitat.

El tractament consisteix en l’eliminació de la polpaafectada (nervi) dels conductes radiculars per eliminar les bactèries existents. S’obturen els conductes tot segellant-los per evitar noves afectacions. D’aquesta manera podem conservar la funcionalitat i l’estètica de la dent afectada.

Utilitzant microscopi podem donar un nivell de precisió més elevat i la instrumentalització mecànica, localitzadors d’àpex ens dona un major control del tractament, amb tècniques menys invasives.
L’odontologia conservadora és la que s’encarrega de restaurar els efectes destructius de la càries, reabsorcions radiculars, fractures dentals, abrasions, amb l’objectiu de conservar mentre sigui possible les dents del pacient, i el manteniment de la salut oral.

Les tècniques utilitzades en les nostres consultes evolucionen en funció dels últims avenços odontològics i els tractaments s’adeqüen a les necessitats de cada patologia. La precisió que aconseguim mitjançant la utilització del microscopi en tots els tractaments és del més alt nivell, essent una odontologia ínimament invasiva.

Primera visita sense compromís

Truqui'ns per reservar la seva visita
RESERVAR VISITA
plus-circle